Bize Ulaşın

+90 549 732 77 07

HAKKIMIZDA

Roma Property Arama

HAKKIMIZDA

Yerli ve yabancı pazarda uzman kadrosu ile hizmet veren ve Alanya’nın başaralı emlak firmaları arasında yer alan firma satış öncesi vermiş olduğu hizmeti satış sonrasında da devam ettiriyor. Kısa sürede sektörün önde gelen isimleri arasına giren firma bu başarasını güvene, uzman kadrosuna ve müşterilerin memnuniyetine borçludur.  Hizmet vermiş olduğu bölgede gayrimenkul seçenekleri arasında her türlü bütçeye uyacak ürün bulundurmaktadır.

 Türkiye’de yatırım yapmak isteyen, bilgi almak isteyen müşterilerimize uzman kadromuz ile hizmet vermeye devam ediyoruz.

Roma Property ailesi olarak yaptığımız işler ile içinde yaşadığımız topluma sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik fayda sağlayarak, daha iyi toplum ve çevreye ulaşmada kendimizi sorumlu hissediyor ve bu duyarlılığımızda toplumda farkındalık yaratmaya çalışıyoruz.  Gelişen bir toplum olmak için çalışanlarımıza eğitim veriyor ve aynı zaman da her türlü teknolojik imkâna yatırım yaparak en iyi olma ilkesini benimsiyoruz. Tüm müşterilerimizin beklentilerini anlayarak ürün ve hizmetlerimizi sürekli yeniliyoruz. Başarımızı devam ettirmek için tüm müşterilerimize ve kendimize artı değer katmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizin isteklerini göz önünde bulundurarak memnuniyetlerini her zaman beklentilerinin üstünde tutmayı hedefliyoruz.

MİSYONUMUZ

Verdiğimiz tüm hizmetlerde üstün seviyede memnuniyet ve güven sağlayarak en iyisi olmak.

VİZYONUMUZ

Hayallerinizde ki yaşam alanlarını siz değerli müşterilerimize sunarak size mutluluk ve memnuniyet sağlamak.

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE VERİLEN HİZMETLER

Ailemizin bir parçası olan siz değerli müşterilerimize her zaman hizmet vermek için buradayız.